Virtual University Eduvision

Published Oct 09, 21
6 min read

Waar Cursus Weight Watchers

Betaal je je opleiding zelf? Dan kun je dit jaar nog tot € 15. 000,- aan studiekosten aftrekken van je inkomstenbelasting. Deze regeling stopt per 1-1-2022, maar tot die tijd kun je er nog volop gebruik van maken. Zit je er dus aan te denken om een opleiding te volgen en wil je tot 50% van je studiekosten terugkrijgen? Dan is dit het juiste moment om te starten.

Een initiatief van de grootste opleiders van Nederland is een initiatief van de grootste opleiders van Nederland. Samen hebben we een eenvoudige doelstelling: alle drempels in het zoeken en boeken van een opleiding weghalen, zodat meer mensen deelnemen aan het zo belangrijke levenlang ontwikkelen. Opleiding. nl is niet zomaar een opleidingsoverzicht.

Wat Voor Cursussen

Opleidingen - Persoonlijk & Evaringsgericht - Suerte AcademyICM Opleidingen & Trainingen - Marketing & Communicatie Vacatures


nl grote en bekende opleiders als NCOI, LOI, NTI en de Baak. Alle opleiders zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en je kunt op ieder gebied en ieder niveau relevante opleidingen vinden. Opleiding. nl is een initiatief van de grootste opleiders van Nederland. Samen hebben we een eenvoudige doelstelling: alle drempels in het zoeken en boeken van een opleiding weghalen, zodat meer mensen deelnemen aan het zo belangrijke levenlang ontwikkelen.

nl is niet zomaar een opleidingsoverzicht. Opleiding. nl is officieel partner van de grootste werkgeversverenigingen van Nederland VNO-NCW en MKB-Nederland. Je vindt op Opleiding. nl grote en bekende opleiders als NCOI, LOI, NTI en de Baak. Alle opleiders zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en je kunt op ieder gebied en ieder niveau relevante opleidingen vinden.

Waarom Cursus

Ben je klaar om na de zomervakantie weer het maximale uit jezelf te halen? Dat komt goed uit, want in september start het nieuwe opleidingsseizoen - Eduvision cursussen. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling, zodat je net dat stapje extra kunt zetten!

Een overzicht van opleidingen en trainingen voor consultants en professionals aangeboden door adviesbureaus en partners.

Waarom Cursus

We helpen je graag om het kennisniveau op een hoger niveau te tillen en de kennisdeling binnen jouw organisatie te bevorderen met onze karakteristieke opleidingen en trainingen. Het opleidingenaanbod van de Passionned Academy, Onze opleidingen en trainingen zijn erop gericht dat jouw organisatie intelligenter gaat functioneren en datagedreven gaat werken.

De gemiddelde waardering van onze opleidingen ligt rond de 9. Inmiddels hebben wij al meer dan 2. 500 managers, bestuurders, (zzp) consultants en adviseurs opgeleid. Deelnemers die bij ons een opleiding of workshop volgen ervaren dat als inspirerend, direct praktisch toepasbaar, zeer verhelderend en leerzaam. Wat vinden onze klanten van onze opleidingen?“Een enorme verbetering en inzicht in de huidige stand van zaken.

Wat Voor Cursussen Heb Je

Onze docenten komen uit de praktijk en ons lesprogramma is op de praktijk ingesteld. Zo komen er veel praktijkcases aan bod, pas je de theorie toe op je eigen organisatie en is er veel ruimte gereserveerd voor interactie met elkaar. Ons doel is dat elke deelnemer na afloop van de opleiding in staat is om zelf de juiste stappen te gaan zetten voor implementatie.

Van het gelijknamige boek zijn inmiddels al vele edities uitgebracht. Lees hier meer over het intelligente organisatie framework (inclusief video). De kenmerken van onze opleidingen en workshops: ✓ Veel praktijk met gedegen theoretisch kader ✓ Opleidingen voor een datagedreven organisatie ✓ Praktijkgericht met aandacht voor verandermanagement ✓ Gemiddelde waardering is uitstekend vrijgesteld van BTW ✓ Aangesloten bij Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)Compleet pakket aan opleidingen en trainingen, De Passionned Academy (PA) biedt een set aan unieke (incompany) opleidingen aan die er voor zorgen dat jouw organisatie structureel slimmer en meer datagedreven kan werken.

Wanneer Mogen Cursussen Weer

Voor een opleiding van drie dagen ontvang je 15 PA-punten, bij een training van vijf dagen krijg je 25 PA-punten toegekend, enzovoorts. Bij een totaal van 150 PA-punten mag je de titel ‘Master of Organizational Intelligence’ voeren. 7 tips om meer uit je training en opleiding te halen, Om maximaal rendement uit je training te halen geven we je hier een aantal tips.

Volledig op maat gemaakt voor jouw situatie tegen een gunstige prijs. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw situatie. Wil je meer informatie over incompany trainingen of over onze opleidingen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Over Passionned Academy, Passionned Academy is een opleidingsinstituut waar je de kneepjes van het vak kan leren hoe je je organisatie intelligenter en meer datagedreven kan maken.

Wanneer Cursus Hypnobirthing

Om het jaar organiseren wij de Dutch BI & Data Science Award©, de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland samen met Menno Lanting, prof. Piet Ribbers, dr. Lotte Willemsen en Martijn Evers..

Deelnemende Opleiders - Online AcademyOpleidingen, trainingen en certificering RPS


Onze kennis- en vaardigheidstrainingen behoren tot de beste van het land. Naast incompany trainingen hebben we ook open trainingen en online trainingen. En allerlei andere evenementen voor het vergroten van uw kennis.

Waarom Cursus Projectmanagement

Studeren aan het hoger onderwijs draait niet alleen om jouw opleiding tot professional maar ook om jouw ontwikkeling als persoon. Je wordt voorbereid op leven én werken na de opleiding. De training en coaching van HAN Studiesucces helpt daarbij. Met workshops en trainingen ontwikkel jij jezelf op het gebied van studievaardigheden, taalvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

“Als commissaris vond ik de opleiding heel interessant, omdat je wat verder van de organisatie afstaat en op die manier allerlei handreikingen krijgt om je rol als toezichthouder goed uit te kunnen voeren." - - Interview "Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar' is zeer aan te bevelen als je meer kennis wil op doen om een betere gesprekspartner te zijn in de hogere regionen van het verzekeringsbedrijf." "Door het PE-programma Deskundigheidsbevordering ben ik op de hoogte van de nieuwste technologie, het gebruik van data en het internet of things.

Waarom Cursus

Voor Univé is de coronacrisis een check of we bij de les zijn, en onze systemen schokbestendig. Hier helpt de kennis die ik heb opgedaan in het programma bij." - .

Vaak wordt als “kapstok” om deze training aan op te hangen een aantal recente contracten c. q. contractsvormen gebruikt, die het betreffende bedrijf in het nabije verleden heeft afgesloten. Uiteraard worden deze contractstukken vertrouwelijk behandeld, maar dergelijke stukken geven meestal heel snel inzicht in de wijze waarop het betreffende bedrijf contracteert en de onderwerpen die in de praktijk van dat bedrijf relevant zijn.

Wat Voor Cursussen

De do’s en don’ts betreffende algemene voorwaarden passeren ruimschoots de revue. Dit deel van de cursus wordt opgebouwd rondom thema’s die in de praktijk, juist ook vaak nadat een overeenkomst is gesloten, spelen (Eduvisionbeste opleider van NL). Een aantal regelmatig terugkerende clausules zijn de volgende, maar deze lijst kan altijd uitgebreid worden met, bij het betreffende bedrijf, spelende clausules: ° Aansprakelijkheid en beperking/uitsluiting daarvan; ° IE-rechten op design, tekeningen en wat dies meer zij; ° Meerwerk en de specifieke regelingen daaromtrent; ° Boeteclausules; ° Garantiebepalingen; ° Oplevering; ° Toepasselijk recht/forumkeuzebeding (welke rechter/arbitrage).

Andere onderwerpen zijn altijd toe te voegen c. q. ter plekke te behandelen. Wat dat betreft, is de inhouse opleiding/training maatwerk. De training is zeer interactief van aard en kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven. De advocaten van Zwartbol Advocaten lokken de deelnemers uit tot een actieve deelname.

More from Opleiding, Training

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Opleidingen En Cursussen - Scalda

Published Jun 26, 22
5 min read

Virtual University Eduvision

Published Oct 09, 21
6 min read